19.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Ν.Ο.Χανίων: Σπουδαία εμπειρία στην Πάφο για τους Παίδες

Ημερομηνία:

Μία σπουδαία εμπειρία θα ζήσει η παιδική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία από την Παρασκευή (15/3) έως και την Τρίτη (19/3) θα βρεθεί στην Κύπρο, τυγχάνοντας φιλοξενία στην πόλη της Πάφου από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο.Η αποστολή έχει ως στόχο να προετοιμάσει τα παιδιά του Ν.Ο.Χ. εν όψει της επερχόμενης συμμετοχής τους στην α’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Απριλίου. Ο Ν.Ο.Χ. θα πραγματοποιήσει 8 προπονήσεις στο κολυμβητήριο της Πάφου, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται σε αρκετά φιλικά παιχνίδια, ένα από τα οποία θα έχει τον χαρακτήρα του επίσημου και θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου (11-12:30). Μάλιστα, με την ολοκλήρωσή του έχει προγραμματιστεί να υπάρξουν απονομές σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων από το δήμαρχο της Πάφου.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο. Χανίων, Γιάννη Ζαγουράκη: «Πρόκειται για μία σημαντική προετοιμασία για την ομάδα μας πριν από την πρώτη φάση του πανελληνίου. Στόχος μας είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και να κάνουμε ένα πολύ καλό καμπ προετοιμασίας. Όπως είναι γνωστό, οι συνθήκες που δουλεύουμε στο Κολυμβητήριο δεν είναι οι καλύτερες λόγω των προβλημάτων, οπότε ο ιδανικός τρόπος για να προπονηθούμε σωστά είναι να βρούμε λύσεις σε άλλες πόλεις ή σε… χώρες όπως γίνεται τώρα με την αποστολή μας στην Κύπρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στην Πάφο αυτές τις μέρες και για τα παιδιά θα είναι μία σπουδαία εμπειρία».

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. που θα “πετάξει” από τα Χανιά την Παρασκευή στις 9 το πρωί, με την επιστροφή να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το βράδυ, είναι η εξής: Μητράκης, Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μπιτσάκης, Αποστολάκης, Πελέσης, Παπαμανωλιουδάκης, Γαυγιωτάκης, Κουνάκης, Γκάσεφ, Μανιουδάκης, Τζουβαδάκης, Τσιστράκης, Σταματάκης, Κουμπατίδης. Προπονητής Γιάννης Ζαγουράκης.

Συνοδός αποστολής θα είναι η έφορος υδατοσφαίρισης υποδομών, Μαρία Φραγκονικολάκη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στην Παπούα Νέα Γουινέα: «Θάφτηκαν ζωντανοί πάνω από 2.000 άνθρωποι»

Πάνω από 2.000 άνθρωποι καταπλακώθηκαν μέσα στα σπίτια τους όταν πελώρια...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ χιλιάδες επιστροφές φόρων μετά την υπόθεση διαφθοράς στη ΔΟΥ Χαλκίδας

Στο «ραντάρ» της ΑΑΔΕ βρίσκονται χιλιάδες υποθέσεις επιστροφών φόρου και χορήγησης...

Βίντεο – ντοκουμέντο με πανοραμική άποψη των Χανίων του 1975

Μια πανοραμική άποψη των Χανίων, από το 1975 μας δίνει...