16.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Ξέσπασμα των Ράδιο Αρβύλα κατά του Παύλου Πολάκη: “Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται ακόμα στα καφενεία και πουλάνε εξυπνάδες στον κόσμο” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα απάντησαν στις πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργού υγείας Παύλου Πολάκη με τις οποίες καταφερόταν ενάντια σε κανάλια και δημοσιογράφους.

«Πολάκη αντί να ασχολείσαι με τα βοθροκάναλα, μιας και είσαι υγείας, και τους δημοσιογράφους που θα τους θάψεις τρία μέτρα κάτω από τη γη, δες εδώ τα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες τι τραβάνε σε αυτό το… κράτος που έχετε φτιάξει κι εσείς και οι προηγούμενοι», είπε ο παρουσιαστής και ακολούθησε ένα βίντεο με το περιστατικό όπου ζήτησαν από ΑΜΕΑ πιστοποιητικό ότι η περιοχή που μένει έχει ανηφόρες και κατηφόρες προκειμένου να του παρέχουν αναπηρικό αμαξίδιο! Είναι ορισμένες στιγμές που πραγματικά εξοργιζόμαστε τόσο πολύ! Σήμερα είναι αυτός ο Πολάκης, αύριο θα είναι άλλος Πολάκης, χθες ήταν άλλος Πολάκης… Αυτοί οι άνθρωποι που δεν λένε να καταλάβουν ποια είναι η θέση τους, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται ακόμα στα καφενεία και πουλάνε εξυπνάδες στον κόσμο. Αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα που ο κόσμος είναι στα νοσοκομεία και για να κάνει μία εξέταση περιμένει μήνες, ενώ οι πολίτες έχουν ξεσκιστεί να πληρώνουν φόρους, έχεις τον υφυπουργό Υγείας να απασχολεί τον κόσμο και τα ΜΜΕ γιατί θέλει να θάψει δημοσιογράφους τρία μέτρα κάτω από τη γη. Κάθεται και ασχολείται αυτός ο άνθρωπος, που δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση του πλέον, σε προσωπικές κόντρες με δημοσιογράφους. Αυτό είναι το επίπεδό τους, να απαντούν και να βρίζουν και να μαλώνουν και να πιάνονται στα χέρια και να θέλουν να τους θάψουν και να πουλάνε μαγκιά. Κι εγώ έπρεπε να σηκωθώ, κι εγώ είμαι μάγκας. Αυτός είναι ο υφυπουργός Υγείας που έχουμε στην Ελλάδα του 2016».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2DW0DWn2c94″]

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Τάφοι με εκατοντάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κοντά...

Συγκινεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη γιορτή της μητέρας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη γιορτή της...

Μυλοπόταμος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε...