12.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Δ.Ι.Ε.Κ του Νοσοκομείου – Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Ημερομηνία:

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Γ. Ν. Χανίων  προκειμένου να προβεί για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022,εξάμηνο κατάρτισης 2021Β στην   επιλογή-εγγραφή υποψηφίων για το Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ φοίτησης της ειδικότητας ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ και στην κατάταξη υποψηφίων στο Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ φοίτησης της ειδικότητας ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά επιλογής-εγγραφής ή κατάταξης, στη Γραμματεία του ΙΕΚ από 01-09-2021 έως και 10-09-2021, και ώρες 08:30- 13:00.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

  1. Σχετική αίτηση (Χορηγείται από το ΔΙΕΚ)
  2.     Ο προβλεπόμενος τίτλος σπουδών, πρωτότυπος και φωτοτυπία
  3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο (φωτοτυπία).
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  5. Βεβαίωση ΑΜΚΑ
  6. Βεβαίωση ΕΦΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία σε συγκεκριμένα συναφή επαγγέλματα με την ειδικότητα.
  1. Άδεια παραμονής ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς υπηκόους.
  1. 2 φωτογραφίες.

Υπήκοοι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαποί υπήκοοι κρατών εκτός Ε.Ε., γίνονται δεκτοί στα Δ.Ι.Ε.Κ. μετά από επιλογή, εφόσον:

πληρούν τις προϋποθέσεις,

διαθέτουν άδεια διαμονής,

και γνωρίζουν αποδεδειγμένα την Ελληνική γλώσσα (ελάχιστου επιπέδου Β1), σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό λύκειο ή ΣΕΚ απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου τίτλου σπουδών,   επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια ελληνική υπηρεσία.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης (Α΄ εξάμηνο)  έχουν οι κάτωθι τίτλοι σπουδών:
Απολυτήριο ΓΕΛ/ ΕΠΑΛ/6ΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/ ΤΕΛ/ΤΕΕ-Β ́ Κύκλου .

Δικαίωμα αίτησης κατάταξης για το Γ΄ εξάμηνο σπουδών έχουν οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ, Τ.Ε.Λ Τ.Ε.Ε  Β΄ κύκλου, εξειδίκευση ΕΠΛ συναφών ειδικοτήτων καθώς και οι απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ. σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Πληροφορίες τηλ.2821342404,408

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ