13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή σχολικών ειδών από τον Δήμο Χανίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας Ρομά–Παράρτημα Σούδας

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε από τον Δήμο Χανίων  σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021,  η δωρεάν διανομή σχολικών ειδώναπό τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και από το Κέντρο Κοινότητας Ρομά – Παράρτημα Σούδας, στα παιδιά των δικαιούχων τους, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η προμήθεια των σχολικών υλοποιήθηκε με δαπάνη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν τα S/MSYN.KAκαι Σκλαβενίτης.

Σε δήλωσή της από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, γνωστοποίησε ότι από την εν λόγω δράση ωφελούνται 220 περίπου παιδιά, παραλαμβάνοντας σχολικά είδη για να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, γι’ αυτό καιείμαστε εδώ για τους ανθρώπους αυτούς και τις οικογένειές τους με πραγματικά «πλούσιες τσάντες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα. Ζερβουδάκη, καλώντας παράλληλα όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να εξυπηρετηθούν.
«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα μας τα παιδιά, οι γονείς να έχουν δύναμη και ψυχραιμία. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε και για να ξεκινήσει με ασφάλεια η καινούργια σχολική», επεσήμανε η αρμόδια Αντιδήμαρχος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ