25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Ξεκινούν νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων

Ημερομηνία:

Νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων “Δία Βίου Μάθησης” πρόκειται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες από το Δήμο Χανίων,  το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (Μ.Α.Ι.Χ.) και το Μεσογειακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Πρόκειται για τα τμήματα :
Ζαχαροπλαστική-Παρασκευή Αποσταγμάτων Ποτών  ώρες 25
Κεραμική ώρες 30
Κόσμημα ώρες (για προχωρημένους) ώρες 40
Κοσμητολογία -φυσικά Καλλυντικά ώρες 30
Κρητική Κουζίνα    ώρες 30
Μαγειρική ώρες 30
Μηχανολογία Αυτ/του ώρες 30
Σκίτσο Βάση Κλίμακας-Χρωματολογία ώρες 30
Όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν σε απογευματινές ώρες ενώ ο αριθμός ατόμων στο καθε ένα θα είναι 20 πλην του τμήματος κεραμικής που θα συμμετέχουν δέκα άτομα
H αρμόδια Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, αναφερόμενη στα νέα προγράμματα επεσήμανε ότι ”συνεχίζουμε με οχτώ (8) νέα  τμήματα Δια Βίου Μάθησης με σκοπό όσο το δυνατόν περισσσότερα άτομα να εξασφαλίσουν μεγαλύτερες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ένταξης στην αγορά εργασίας” .
Η κα Χατζηδάκη ενημέρωσε επίσης ότι ”παράλληλα θα ξεκινήσουν και δύο νέα τμήματα για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων και στο Αγροτικό Κατάστημα Αγιάς Χανίων και αφορούν αντίστοιχα, Αθλητική Παιδεία – Φυσική Αγωγή σε ηλικιωμένους και Αθλητική Παιδεία- Φυσική Αγωγή σε κρατούμενους”.
Αιτήσεις για τα οχτώ προαναφερόμενα τμήματα θα κατατίθενται από την Τετάρτη 25  Ιουνίου έως και την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο Γραφείο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων (Μυλωνογιάννη 71-73,  πληρ.  τηλ. 2821 3 41785).
Τα εν λόγω προγράμματα, πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ για τους συμμετέχοντες, προηγούνται οι Δημότες και οι κάτοικοι Χανίων, μοριοδότηση 25% θα έχουν οι άνεργοι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ