21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ξενάγηση της γνωστής chef Βέφας Αλεξιάδου στον “Αγροτικό Αύγουστο 2016”

Ημερομηνία:

Στη διοργάνωση του “Αγροτικού Αυγούστου 2016”, στην πλατεία 1866, βρέθηκε την Τετάρτη 31/8/2016, η γνωστή chef με αγάπη και προσανατολισμό στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, Βέφα Αλεξιάδου.

Την κα. Αλεξιάδου ξενάγησε στα περίπτερα του “Αγροτικού Αυγούστου” ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Tη γνωστή chef, που επισκέφθηκε τη διοργάνωση έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Χανίων, συνόδευαν μέλη της κριτικής επιτροπής του πρώτου διαγωνισμού τμηματικής ανάδειξης Αγροτικών Προϊόντων, μεταποιημένων αλλά και νωπών, που θα λάβει χώρα στο Ρέθυμνο, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα νέα μέτρα για τη σχολική βία είναι η καταδίκη των παιδιών

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, η βία, η εγκληματικότητα με ανήλικα θύματα ληστείας,...

Κομισιόν: Η Ελλάδα να διασφαλίσει το αδόμητο 100 μέτρων στον αιγιαλό

Την απάντησή του, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απέστειλε...