Επεισόδια προκλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (9/11) στο συλλαλητήριο των Ποντίων που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το seleo.gr, ανάμεσα σε αυτούς που δέχθηκαν το μένος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας.
Οι προαναφερόμενοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα Βενιζέλου με κλωτσιές και μπουνιές.
Η αστυνομία επενέβη για να περιορίσει τα επεισόδια, ενώ αυτή την ώρα έχει κλείσει η Εγνατία.
Τα δυο μέλη της ΧΑ ανταπέδωσαν τα χτυπήματα, ενώ μετά την επέμβαση των ψυχραιμότερων, αποχώρησαν από το σημείο.
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=tH6Hch3IbmQ”]
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Q-JefsCmXAo”]
Πηγή βίντεο: seleo.gr
newsbomb.gr
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.