27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Οικολογική καταστροφή στα Νωπήγεια;

Ημερομηνία:

Αναγνώστης της εφημερίδας μας έστειλε καταγγελία σχετικά με τον κίνδυνο οικολογικής καταστροφής που δημιουργείται στην περιοχή Νωπήγεια-Χώνη, λίγα μέτρα μετά από το εκκλησάκι της Παναγίας εξαιτίας εργασιών για την κατασκευή λιμενίσκου.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες στον μικρό κολπίσκο των Νωπηγείων έχουν μεταφερθεί από ιδιώτες και χωρίς την άδεια της Δημοτικής Αρχής μπάζα, ογκώδεις πέτρες και πλάκες πίσσας οδοστρωματος με σκοπό την κατασκευή αυτοσχέδιου λιμενίσκου.

Όπως σημειώνει σε σχετική επιστολή, η κατασκευή αυτή ασφαλώς και αντίκειται όχι μόνο στη νομοθεσία, αλλά και στην ομορφιά του τοπίου και του παρακείμενου αρχαιολογικού χώρου, συνιστώντας μεγάλη οικολογική καταστροφή.

Δείτε και σχετικό φωτογραφικό υλικό:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γάζα: Σαλπάρουν την Τετάρτη από την Κωνσταντινούπολη για να σπάσουν τον αποκλεισμό

Εκατοντάδες πολίτες από δεκάδες, πάνω από τριάντα χώρες του...