17.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Οικονομική Αστυνομία: Διαπίστωσε τα δράματα στις επιχειρήσεις της Κρήτης, αλλά τα πρόστιμα, πρόστιμα…

Ημερομηνία:

Ήλθε για ελέγχους, αλλά βρέθηκε μπροστά στα δράματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κρήτης… Πάντως δεν χαρίστηκε μπροστά στην απελπισία των επιχειρηματιών, που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και πλέον θα έχουν και νέες, με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Το κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας σάρωσε το νησί τις τελευταίες ημέρες, κατέγραψε παραβάσεις, επέβαλε πρόστιμα, αλλά έμεινε και με την εικόνα των επιχειρήσεων που δεν μπορούν να επιβιώσουν εξαιτίας της ασκούμενης πολιτικής, της συνεχούς και πάσης φύσεως φορολογίας και της οικονομικής αδυναμίας του κόσμου. Κι αυτή την κατάσταση, έλεγαν μέλη του κλιμακίου σε επιχειρηματίες, θα τη μεταφέρουν και στις αναφορές τους.

Το κλιμάκιο κατέγραψε στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης περίπου 100 παραβάσεις και επέβαλε πρόστιμα που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ για φορολογικές παραβάσεις, μη καταβολή ΦΠΑ, μη έκδοση αποδείξεων, αλλά ακόμη και έκδοση πλαστών ή εικονικών τιμολογίων.

http://www.candianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Τάφοι με εκατοντάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κοντά...

Συγκινεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη γιορτή της μητέρας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη γιορτή της...

Μυλοπόταμος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε...