16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Οι ”Αγώνες” για τρεις τελευταίες παραστάσεις στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η θεατρική παράσταση «Αγώνες», του Βρετανού συγγραφέα Χένρι Νέιλορ, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, από την ”Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ”, φιλοξενείται στο ”Θέατρο Κυδωνία” στα Χανιά.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 9.30 μμ.
Σάββατο 16 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 9.30 μμ.
Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 9.30 μμ.

Το έργο, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παίζεται σε μετάφραση Ρούλας Κονσολάκη, σκηνοθεσία και αισθητική της παράστασης Μιχάλη Βιρβιδάκη, σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου, και φωτισμούς Γαλάτειας Σαραντάκου.
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Μαντίλ και Μαρία Γιαννικάκη.

Η παράσταση συνοδεύεται από πρόγραμμα – βιβλίο με τη μετάφραση του έργου, την διανομή, εισαγωγικά και πληροφοριακά κείμενα σχετικά με το έργο και φωτογραφίες από την παράσταση.

Τιμή εισιτηρίου 12 και 10 ευρώ το φοιτητικό

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ραντεβού” στο Μαξίμου με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τους Κρητικούς αγροτοκτηνοτρόφους

Το πολυπόθητο ραντεβού που περίμεναν εκπρόσωποι των αγροτοκτηνοτρόφων στο...