17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Οι αλλαγές που προβλέπει το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για τα Χανιά –Δες το βίντεο και πες τη γνώμη σου

Ημερομηνία:

Τα Χανιά αλλάζουν… εξελίσσονται σε μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη.

Μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) που εκπονείται από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με περισσότερους από 25 φορείς της πόλης, οι αλλαγές που προκύπτουν από τον στρατηγικό σχεδιασμό με ορίζοντα 30ετίας, είναι πλέον γνωστές και περιμένουν τη γνώμη όλων μας.

Με βελτιωμένες γρήγορες μετακινήσεις, ασφαλή και προσβάσιμα πεζοδρόμια, περισσότερους ποδηλατοδρόμους και επιπλέον χώρους στάθμευσης περιφερειακά του αστικού κέντρου, τα Χανιά γίνονται μια πόλη σύγχρονη και φιλική σε όλους.

Στο http://www.svak4chania.grυπάρχει αναλυτική παρουσίαση των προβλεπόμενων αλλαγών στην οργάνωση και κυκλοφορία της πόλης (https://drive.google.com/file/d/1OUUGt2SmKnZYXwGC_RwFBkea1bGcAuSY/view) και η γνώμη των πολιτών, κατοίκων και δημοτών των Χανίων, είναι σημαντική για την εφαρμογή των σχεδιασμών.

Ένα κλικ στο ερωτηματολόγιο (https://bit.ly/3zne8Ig) και μερικά λεπτά από το χρόνο μας, αρκούν για να αλλάξουμε όλοι μαζί την πόλη μας προς το καλύτερο.

“Όλοι μαζί σχεδιάζουμε σήμερα, για τα Χανιά του αύριο”.

Βρείτε το βίντεο στη διεύθυνση που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ