13.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Οι ανεμογεννήτριες και τα πρόστιμα που θα πληρώσομε

Ημερομηνία:

Βάλαν τις ανεμογεννήτριες πάνω στα βουνά μας καταπατώντας ιδιοκτησίες, διώχοντας τους κτηνοτρόφους των περιοχών και τους μελισσοκόμους, καταστρέφοντας το φυσικό περιβάλλον μας βάζουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ να πληρώνομε φόρο μεγάλο για τα έξοδα των ανεμογεννητριών.

Καταδίωξαν όσους εναντιώθηκαν σ’ αυτές τις εγκαταστάσεις με συνεχείς μηνύσεις. Καταδίωξαν μέχρι θανάτου τον Βαρδή Τσουρή. Σχεδόν καθημερινά τον έσερναν στα δικαστήρια. Αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Το γνωρίζουν όσοι το βιώνουν. Και έρχεται τώρα η Ευρώπη, που μας εγκατέστησε αυτές τις εγκαταστάσεις επιλέγοντας οι εταιρείες της τις τοποθεσίες και μας επιβάλει και πρόστιμο, που θα το εισπράξουν από μας που δεν τις θέλομε οι περισσότεροι και ο κόσμο τραβολόγιόταν στα δικαστήρια.

Δηλαδή βάλανε τις ανεμογεννήτριες δια της βίας καταπατώντας τα βουνά μας και θα τους πληρώσομε και πρόστιμο επειδή οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι τις έβαλαν σε περιoχές Natura. Αυτό κι αν είναι νταβατζηλίκι.

Α.Ρ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ