17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων για τη δήλωση Θεοδωράκη ότι η διεκδίκηση Γερμανικών αποζημιώσεων είναι “πράξη φασισμού”

Ημερομηνία:

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις χθεσινές δηλώσεις του συντοπίτη μας, επικεφαλής του Ποταμιού και Βουλευτή Χανίων κ. Σταύρου Θεοδωράκη, στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο κ. Θεοδωράκης, δήλωσε οτι η διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, απο την Γερμανία, ειναι “πράξη φασισμού” !

Αναρωτιομαστε λοιπον τα εξής:

· Θεωρεί ο κ. Θεοδωρακης οτι αυτη η θέση του Ποταμιού εκφράζει την άποψη των ψηφοφόρων του, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και 152 άτομα απο το Κοντομαρί, την Κάνδανο και τον Σκινέ;

· Έχει το σθένος ο κ. Θεοδωράκης, αυτο που είπε στο περιστύλιο της βουλής, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, να το πει στις πλατείες αυτών των χωριών, απευθυνόμενος στους κατοίκους τους;

· Σε περίπου δυο μήνες απο τωρα, θα πραγματοποιηθούν εδω στα Χανιά οι εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης! Έχει σκοπο ο κ. Θεοδωράκης να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις ως τοπικός βουλευτής; Και αν ναι, εκπροσωπώντας ποιον; Αυτούς που τον έστειλαν στην βουλη ή τα αφεντικά του και τα συμφέροντα τους;

Θα θέλαμε τέλος να υπενθυμίσουμε στον κ. Θεοδωράκη οτι ειναι βουλευτής Χανίων και αφεντικό του πλέον, ειναι ο λαός των Χανιων!

Το γεγονός οτι και οι τρεις στις τρεις ερωτήσεις που έχει καταθέσει στην Βουλή έχουν να κάνουν, με τον εναν ή τον άλλο τροπο, με τον Μπόμπολα, δεν μπορει να περάσει απαρατήρητο.

κ. Θεοδωράκη, η δουλεια δεν ειναι ντροπή! Αλλα η ντροπή, δεν μπορει να ειναι δουλεια!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Γ. κατα τον κ. Θεοδωράκη και τον κ. Πρετεντέρη, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.

Τα συμπεράσματα, δικα σας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...