13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οι Ανεξέλεγκτοι Έλληνες παρά τις διαφωνίες στηρίζουν Ανεξάρτητους Έλληνες

Ημερομηνία:

Επιστολή έδωσαν στη δημοσιότητα οι αποχωρήσαντες του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δηλαδή οι Έφη Μαζαράκη, Μιχάλης Μινουδάκης, Τάσος Παπακώστας, Κώστας Ποθουλάκης στην οποία αφού τονίζουν ότι οι λόγοι για τους οποίους αποχωρήσαν παραμένουν και μάλιστα δικαιώνονται από την πορεία των πραγμάτων και συγκεκριμένων προσώπων εντός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εντούτοις, παρατηρούν και τον ανηλεή πόλεμο ο οποίος γίνεται προσωπικά στον Πάνο Καμμένο και στην κίνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καλούν σε συστράτευση ανατροπής “των συνεργατών των Γερμανών και των συνεργατών των συνεργατών”.

Πιο αναλυτικά στην ανοιχτή επιστολή τους σημειώνουν τα ακόλουθα:

*Συνεχίζουμε τον ειρηνικό, αντικατοχικό αγώνα

*Ψηφίζουμε -στηρίζουμε Ανεξάρτητους Έλληνες

*Εντέλλουμε για την συγκρότηση Αντιμνημονιακής Κυβέρνησης

Η Ελλάδα ζει σε Νέα Κατοχή στην οποία μας ένταξε η προδοτική «υπογραφή» από τον Γιώργο Παπανδρέου, της εθνοκτόνου και ανθρωποκτόνου δανειακής σύμβασης. Τη Νέα Κατοχή υπηρέτησαν συνεργάτες του 4ου Ράιχ, φέροντες καταχρηστικά την επωνυμία «ελληνική κυβέρνηση». Τελευταία, εξ αυτών, η «συγκυβέρνηση» των Αντώνη Σαμαρά-Βαγγέλη Βενιζέλου .

Η Χώρα, όλη αυτήν την περίοδο, είχε εθνική ανάγκη, ανάγκη επιβίωσης, την συγκρότηση αντιμνημονιακής συλλογικότητας με κεντρικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Προσπαθήσαμε γιαυτό…και δεν θα σταματήσουμε την συμβολή μας.

Η Χώρα, το Έθνος, οι Έλληνες έχουμε, επίσης και συγκεκριμένα, ανάγκη την ανατροπή των μηχανισμών Νέας Κατοχής μέσα από έναν αντιεμφυλιακό, ειρηνικό δρόμο. Ει δυνατόν… Στη Νέα Κατοχή δηλαδή, οφείλουμε να απαντήσουμε με Νέα Αντίσταση για μία Νέα Απελευθέρωση. Ειρηνικός δρόμος δε, σημαίνει κοινοβουλευτικός δρόμος. Χρειαζόμαστε δηλαδή, αυτό είναι κοινοβουλευτικός δρόμος αντίστασης και απελευθέρωσης, κυβέρνηση αντίστασης και απελευθέρωσης, δηλαδή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Είμαστε ενεργοί πολίτες, πολίτες που ενταχθήκαμε στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που εκλεχθήκαμε στο Εθνικό Συμβούλιο αυτών και που δίπλα στους πολιτικούς αγώνες μας στην κοινωνία, δώσαμε και εσωκινηματικούς αγώνες. Κωδικοποιημένα, αυτοί αφορούν σε ζητήματα εσωτερικής δημοκρατίας, πολιτικής λειτουργίας, πολιτικής διαφωνίας με τη στήριξη του φουχτελικού Τζιτζικώστα καθώς και με την σύμπραξη-συνεργασία με μνημονιακούς Βουλευτές που δήλωναν μετανοημένοι. Προτείναμε άλλα καταστατικά, άλλη πορεία, άλλο τρόπο λειτουργίας, άλλες συνεργασίες… Για όλα αυτά αποχωρήσαμε από το Εθνικό Συμβούλιο και από τους ΑνΕλ.

Όλη αυτήν την περίοδο, που τρέφουμε πολιτικές διαφωνίες με επιλογές της ηγεσίας των ΑνΕλ, πάντα σε πλαίσιο πολιτικής αξιοπρέπειας και ανθρώπινου σεβασμού, παρατηρούμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος καταδιώκονται από μέσα ενημέρωσης και παρατηρούμε επίσης, το πολιτικό θρίλερ συνεχιζόμενων προσπαθειών εξαγοράς βουλευτών. Η αποστασία του 2014, με την «μέθοδο της σταγόνας», υπερβαίνει πάσα ανάλογη ιστορική περίπτωση και κατέστη «γροθιά στο στομάχι» της όποιας εναπομείνασας, νεοελλαδικής πολιτικής δημοκρατίας .Ακόμη και η , κατά πάντα ατεκμηρίωτη, εγκατάλειψη του σκάφους των ΑνΕλ από τον κ. Δημαρά δεικνύει… Στόχος της μνημονιακής συμμορίας είναι η μη ένταξη των ΑνΕλ στην Βουλή.

Με τις σκέψεις αυτές, συνεχίζοντας να διατηρούμε τις απόψεις μας όσον αφορά στα εσωκομματικά θέματα, αισθανόμενοι,ήδη, δικαιωμένοι για πολλές εξ αυτών, δίχως να επιστρέφουμε στην οργάνωση των ΑνΕλ, καλούμε τους Έλληνες Πατριώτες Δημοκράτες, όλο, σχεδόν, τον Ελληνικό Λαό να ξεπεράσει φοβίες, επιφυλάξεις, εξαρτήσεις του παρελθόντος και να πράξει αυτό που δικαιούται αλλά ,κυρίως, οφείλει:

Ελάτε όλοι μαζί να ανατρέψουμε τους συνεργάτες των Γερμανών και τους …συνεργάτες των συνεργατών.

Προτείνουμε στους συμπολίτες μας να ψηφίσουμε Ανεξάρτητους Έλληνες προκειμένου να καταστούν κυβερνητικός εταίρος του Σύριζα!

Ζητούμε από τους συμπολίτες μας να δώσουμε, από κοινού, εντολή στα αντιμνημονιακά κόμματα, να συγκροτήσουν αντιμνημονιακή κυβέρνηση, κυβέρνηση κοινοβουλευτικής ανατροπής όσων καταστρέφουν την Ελλάδα και επιθυμούν την εκλογή των , προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο των: Εκποίηση της Πατρίδας, υπερφτωχοποίηση των πολιτών με κλοπή της ατομικής ιδιοκτησίας και δολοφονίες (με την μορφή αυτοχειριών).

"google ad"

Καλούμε τον Πάνο Καμμένο «να μας δώσει παράγγελμα» ενεργούς συμμετοχής στον προεκλογικό αγώνα δηλώνοντας δημόσια ότι οι ΑνΕλ θα συμμετέχουν μόνο σε αντιμνημονιακή κυβέρνηση και όχι σε κυβέρνηση που θα στηρίζουν και μνημονιακά κόμματα (ανεξάρτητα ποιος θα είναι ηγέτης αυτών).

Περιμένοντας το παράγγελμα , καλό αγώνα και «καλό βόλι»!

Αγώνας για την Απελευθέρωση είναι ο μόνος αξιοπρεπής τρόπος ζωής

Οι ΑνεξέλεγκτοιΈλληνες-ΑνΕξελ:

Έφη Μαζαράκη, Μιχάλης Μινουδάκης, Τάσος Παπακώστας, Κώστας Ποθουλάκης 19 Ιανουαρίου 2015

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ