15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Οι ΑΝ.ΕΛ. Χανίων καταδικάζουν την επίθεση σε βάρος των αστυνομικών

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση για την δολοφονική επίθεση εις βάρος των αστυνομικών το πρωί της Δευτέρας εξέδωσαν και η συντονιστική επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων στην οποία αναφέρει:

«Ανεξάρτητοι Έλληνες Δυο Αστυνομικοί ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε μια περίοδο που η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να εμπεδώσει την συνεργασία πολίτη-αστυνομικού προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας των νόμων και κανόνων, για την ισόνομη και αδιατάρακτη κοινωνική λειτουργία, βιώνουμε γεγονότα που αποτυπώνουν, την εγκληματική δράση πολιτών που είναι αντίθετοι προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι αδιανόητο να ανεχτούμε ως κοινωνία και πολιτεία τέτοιες ενέργειες.

Η συντονιστική επιτροπή των ανεξαρτήτων ελλήνων στα Χανιά, καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε Πολεμικές Τακτικές σε εκπροσώπους της πολιτείας και απαιτούμε, δικαιοσύνη. Η ανοχή σε τέτοιες ενέργειες ,δεν θεραπεύει τα τραύματα από βλήματα στο κεφάλι νέων ανθρώπων. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ενεργά, ότι, αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία, που αντέχει την νομιμότητα. Οι ευχές μας στους αστυνομικούς μας, για πλήρη ανάρρωση και επιστροφή στην υπηρεσία και την οικογένεια τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...