19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Οι Α.ΤΑ.Χ.Τ.Ο.Ι μοιράζουν σόμπες

Ημερομηνία:

Για 4η συνεχόμενη χρονιά οι Α.ΤΑ.Χ.Τ.Ο.Ι κατάφεραν χάρη στην στήριξη του κόσμου, να κάνουν πράξη το project ” ζεστό νοικοκυριό ”.

Όπως εξηγούν:

“Φέτος είχαμε την δυνατότητα να προμηθευτούμε 52 σόμπες θέρμανσης, όπου θα δώσουν ζεστασιά στις ζεστές ψυχές των ανθρώπων. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την ομάδα από την Βιέννη Griechische Welle Wien που για δεύτερη συνεχόμενη φορά στηρίζει και αυτήν την προσπάθεια και μας εμπιστεύονται σε κάθε μας βήμα (με το ποσό των 500€) τους ανθρώπους από το Barberoiko και το Κρητικό Απόρρητο – UoC που μας στήριξαν (με το ποσό των 800€), αλλά και την εταιρεία Super Market Χαλκιαδάκης για την δωρεά 10 σομπών.  Μπορεί μία βοήθεια ενός ατόμου να είναι σαν μία σταγόνα στον Ωκεανό, αλλά αν ενωθούν όλες οι σταγόνες…θα σχηματίσουν μία θάλασσα αγάπης και αλληλεγγύης.  Καλές γιορτές”!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ