20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Οι δηλώσεις του Τούρκου μετά την απέλαση: Δεν μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν ένοχο

Ημερομηνία:

Παραδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις τουρκικές αρχές, σε εκτέλεση του διοικητικού μέτρου της απέλασης, ο Τούρκος που είχε συλληφθεί στις Καστανιές του Έβρου για παράνομη είσοδο στο ελληνικό έδαφος με το μηχάνημα που χειριζόταν.

Ο 38χρονος Τούρκος χειριστής μηχανήματος από την Αδριανούπολη παραιτήθηκε από τα ένδικα μέσα που αφορούν στην διοικητική ποινή που του επεβλήθη, γι αυτό προχώρησε κανονικά η διαδικασία της απέλασής του.

Στις 15.30 ο οδηγός του εκσκαφέα οδηγήθηκε με τζιπ της ΕΛ.ΑΣ. στο φυλάκιο του τελωνείου στις Καστανιές, όπου παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές.

Στην τουρκική πλευρά, σύμφωνα με το Evros-news, περίμενε τον 38χρονο Αλερίκ πολύς κόσμος, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αδριανούπολης, τους αντιδημάρχους, δημοσιογράφους, άλλους τοπικούς  παράγοντες και φυσικά τα μέλη της οικογένειάς του.

Τι δήλωσε ο 38χρονος Τούρκος μετά την απέλαση του

Ευτυχής που συναντήθηκε ξανά με την οικογένειά αλλά και ευγνώμων προς τις ελληνικές Αρχές, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εξαιτίας ενός λάθους πέρασα στην περιοχή τους. Έτσι είναι. Πήγα εκεί και με υποδέχθηκαν καλά, όπως σε μουσαφίρη. Τόσο η ελληνική δικαιοσύνη όσο και το δικαστήριο κατάλαβαν ότι έχω δίκιο. Επειδή εγώ δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι χωρίς άδεια.

Γι’ αυτό το λόγο και με συγχώρησαν. Πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ακόμα και αν δεν είναι ξενοδοχείο (σσ : εννοεί το κρατητήριο) πραγματικά από την αστυνομία και όλοι μου συμπεριφέρθηκαν καλά. Μου έφεραν και το φαγητό μου…»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ