19.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Οι καταστηματάρχες του Πλατανιά τα βάζουν με τα ΜΜΕ για την είδηση με τον άνεργο κουλουρτζή ποστάρωντας δημοσίευμα της εφημερίδας “Στόχος”

Ημερομηνία:

Για το θέμα με τον άνεργο πατέρα 3 παιδιών που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 ευρώ επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια στην Αγιά Μαρίνα αναφέρεται με επιστολή του ο Σύλλογος Καταστηματαρχών -Επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά «ο Ιάρδανος».

Στην επιστολή αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών που πουλούνε τρόφιμα στις παραλίες της περιοχής.

Όμως, πέραν της παράθεσης των θέσεων του για τα γεγονότα, προς επαλήθευση των λεγόμενών τους, μαζί με την επιστολή τους έστειλαν και δημοσίευμα της φασιστικής ιστοσελίδας “Στόχος”. Εκφράζει αυτή η ιστοσελίδα τις θέσεις του Συλλόγου;

stoxos

Η επιστολή των καταστηματαρχών:

“Ποια είναι τελικά η αλήθεια ;;;

Mε την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας με αφορμή την παρακάτω είδηση που δημοσιεύτηκε σε όλα τα ΜΜΕ, με τίτλο: Πρόστιμο σε άνεργο πατέρα 3 παιδιών, να τιμωρείται με…. 5.000 ευρώ επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Αναρωτηθήκατε, πρωτού δημιουργήσετε την εικόνα του συγκεκριμένου ΄΄Κυρίου΄΄ Τι συμβαίνει τελικά με τον άνεργο, τρίτεκνο πατέρα, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για πώληση αρτοσκευασμάτων στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά;

Μήπως υπάρχει μία άλλη όψη του νομίσματος που δεν γνωρίζουμε;

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος ΄΄Κύριος΄΄ είναι επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών(τουλάχιστον 20 ατόμων), κυρίως αλλοδαπών, χωρίς άδεια, που λυμαίνεται στις παραλίες του βορείου άξονα στα Χανιά.Οι συνθήκες υπό τις οποίες παρανόμως πουλά τα τρόφιμα (φρούτα, αρτοσκευάσματα, κλπ.) είναι εκτός υγειονομικών ορίων, δεν συντηρούνται σε ψύξη, εκτεθημένα στον ήλιο πολλές ώρες και με κίνδυνο εκδήλωσης τροφοδηλητηριάσεων, δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές για τους υπαλλήλους του, δεν εκδίδει αποδείξεις και φοροδιαφεύγει, με συνέπεια, να εμφανίζεται ως άνεργος και χωρίς εισοδήματα!

Ο συγκεκριμένος ΄΄Κύριος΄΄έχει τσακωθεί και απειλήσει πολλές φορές επιχειρηματίες της περιοχής επειδή του έχουν κάνει παρατήρηση να φύγει απο την περιοχή και δεν έχει διστάσει ακόμα και να χειροδικήσει εναντίον υπαλλήλων ιδιωτικής ασφάλειας (security).Επίσης, ασκεί πιεστική πώληση μέσω των πλανόδιων πωλητών του στους επισκέπτες μας που έρχονται να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Γιάτι, ο συγκεκρμένος επιχειρηματίας αφού θέλει τόσο πολύ να εργαστεί στην περιοχή μας δεν ενοικιάζει κάποιο χώρο, έτσι ώστε να είναι νόμιμος επιχειρηματίας ;

Μην βιαζόμαστε λοιπόν, να δημιουργήσουμε μια ψεύτικη εικόνα και να κατηγορήσουμε για επίδειξη σκληρότητας την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και την Αστυνομία, που πιστέψτε μας , έκανε πολύ σωστά την δουλεία της απέναντι σε έναν παράνομο επιχειρηματία.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ του συλλόγου επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «ο Ιάρδανος»”

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στην Παπούα Νέα Γουινέα: «Θάφτηκαν ζωντανοί πάνω από 2.000 άνθρωποι»

Πάνω από 2.000 άνθρωποι καταπλακώθηκαν μέσα στα σπίτια τους όταν πελώρια...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ χιλιάδες επιστροφές φόρων μετά την υπόθεση διαφθοράς στη ΔΟΥ Χαλκίδας

Στο «ραντάρ» της ΑΑΔΕ βρίσκονται χιλιάδες υποθέσεις επιστροφών φόρου και χορήγησης...

Βίντεο – ντοκουμέντο με πανοραμική άποψη των Χανίων του 1975

Μια πανοραμική άποψη των Χανίων, από το 1975 μας δίνει...