19.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων επισκέφθηκαν την Aντιπεριφερεια

Ημερομηνία:

Το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων, του Τμήματος «Εμπορίας και Διαφήμισης», συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, Ελένη Κοτσάκη, καθηγήτρια «Μάρκετινγκ και Δημόσιων Σχέσεων», και Βαγγέλη Μπαλιάση, καθηγητή «Οικονομικών, Μαθηματικών και Στατιστικής».

Οι μαθητές ενημερώθηκαν αρχικά για τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου Γραφείου, τις αρμοδιότητές του, τη συνεργασία του με τα ΜΜΕ και με τις άλλες υπηρεσίες της Π.Ε., καθώς και τις υπηρεσίες και τους φορείς του νομού Χανίων. Αναλύθηκαν θέματα όπως η δημοσιοποίηση και η έγκαιρη ενημέρωση όσο αφορά στις δραστηριότητες της Π.Ε., ο συντονισμός εκδηλώσεων τοπικής και εθνικής σημασίας, η τήρηση των πρωτοκόλλων και των τυπικών διαδικασιών που σχετίζονται μ’ αυτές, και η σπουδαιότητα της καλής συνεργασίας και αλληλοβοήθειας με τους συνεργάτες του Γραφείου. Κυρίως υπογραμμίστηκε η ανάγκη αφοσίωσης και επαγγελματικού ήθους σε όποιο αντικείμενο εργασίας επιλέξουν οι μαθητές μετά το πέρας των σπουδών τους.

Στη συνέχεια, οι μαθητές επισκέφτηκαν το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, όπου τους υποδέχτηκε ο κ. Βουλγαράκης, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών και εξήγησε με ποιόν τρόπο λειτουργεί το Ιδιαίτερο Γραφείο του. Ο κ. Βουλγαράκης υπογράμμισε ότι όλες οι αποφάσεις που αφορούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νομού, λαμβάνονται σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Χανίων, και πάντα με γνώμονα την πραγματικότητα και την αλήθεια. Τέλος ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους και καλή σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ