19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης έρχονται στο… Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης «πατούν» Κρήτη, όχι στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης των Χανίων αλλά στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πτήσεων που ξεκινά από τον Μάρτιο δίνοντας την ευκαιρία και στους πολίτες του νησιού για απευθείας πτήσεις προς τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής” της ΚΡΗΤΗ TV ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας, η Lufthansa,η Αeroflot, η Swiss, η British, η ΚLM αλλά και η Iberia καθιερώνουν πλέον το Ηράκλειο ως έναν πολύ σημαντικό κόμβο μιας και από τις 80 αεροπορικές εταιρίες που προσεγγίζουν το Νίκος Καζαντζάκης οι 20 έχουν δρομολογήσει ταχτικές πτήσεις και όχι πτήσεις τσάρτερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη η Lufthansa, η Aeroflot, η Air France και η British αυξάνουν το δίκτυο των πτήσεων τους προς το Ηράκλειο με την δυνατότητα να μεταφέρουν περισσότερο κόσμο μέσα από ένα δίκτυο αγοράς εισιτηρίων για όλους.

Επίσης η Easy jet αυξάνει τις πτήσεις της προς πολλές χώρες από το Ηράκλειο έχοντας πλέον το Νίκος Καζαντζάκης ως το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα.

Επί κρητικού εδάφους «πατούν», όμως και μικρότεροι κολοσσοί όπως είναι η Wizz ,Air Baltic,η σκανδιναβική SAS αλλά και η Finair.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...