18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ στην ΑΡΤΟΖΑ 2013

Ημερομηνία:

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, συνεχίζοντας την παρουσία τους σε εκθέσεις του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, συμμετείχαν στην ΑΡΤΟΖΑ 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στα Σπάτα από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου. Η έκθεση προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες επισκέπτες και χαρακτηρίστηκε από το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών, και όχι μόνο.

Η συμμετοχή των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ στηρίχθηκε και φέτος στην αισθητική ενός αρτοποιείου μέσα στο οποίο ο master baker ετοίμαζε γευστικές συνταγές από τα άλευρα και τα μίγματα της εταιρείας. Ανάμεσα στα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ήταν το Τριομίγαδο αλεύρι (παραδοσιακό αλεύρι της Κρήτης, ιδανικό για Κρητικό Παξιμάδι), το Χαρουπάλευρο (μίγμα σταρένιου αλευριού και αλευριού από χαρούπι, ιδανικό για γλυκές συνταγές όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτικό του κακάο), το Αλεύρι Dinkel (ή γνωστή Όλυρα, ένα αρχέγονο δημητριακό πρόδρομος του σημερινού σταριού) και το Μίγμα για Ψωμί του Τοστ εμπλουτισμένο με βιταμίνες (ιδανική λύση για παρασκευή ψωμιού του τοστ από τον φούρνο της γειτονιάς).

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστική για την άνοιξη όπου θα πραγματοποιηθεί ένας νέος κύκλος σεμιναρίων για τους επαγγελματίες της Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...

Γάζα: Υποδομές και περίθαλψη τέλος – Βρέφος πέθανε από τη ζέστη

Ένα κοριτσάκι βρέφος πέθανε από την υπερβολική ζέστη στη...