15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Οι ντοματοπαραγωγοί της Χρυσοσκαλίτισσας δεν πέταξαν τις ντομάτες τους, δώρισαν 2 τόνους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

2 τόνους ντομάτες δώρισε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου – Χρυσοσκαλίτισσας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Χανίων εκφράζει τις ευχαριστίες του:

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), Ελένη Ζερβουδάκη, ευχαριστεί θερμά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου – Χρυσοσκαλίτισσας για τη χορηγία 2 τόνων ντομάτας στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η δωρεά αποτελείτο από εξαιρετικής ποιότητας ντομάτες, οι οποίες διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους της Δομής αλλά και σε ιδρύματα της πόλης μας.

Η κα Ζερβουδάκη ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Θεόδωρο Ραϊσάκη, για τη διάθεση στήριξης των πολιτών και την έμπρακτη προσφορά σε μία δύσκολη περίοδο.

“Με τη χορηγία τους αυτή ενισχύουν σημαντικά την προσπάθεια του Δήμου Χανίων για τη στήριξη των ανθρώπων, που, λόγω των συνθηκών, δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες”, επισημαίνει σε δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...