17.1 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Οι Οικοδόμοι δίπλα στους αγρότες στα Πραιτώρια: “Θα υπερασπιστούμε τον ιδρώτα μας, το βιός μας, τη ζωή μας!”

Ημερομηνία:

Η ανακοίνωση του συνδικάτου οικοδόμων:

“Το Συνδικάτο Οικοδόμων στηρίζει τους αγρότες στο μπλόκο του αγώνα στα Πραιτώρια!

Έναν αγώνα ενάντια στην πολιτική που “αβαντάρει” τους μεγάλους κι ξεκληρίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες πνίγονται στα χρέη, και έχουν μείνει απροστάτευτοι από το κράτος και τους μηχανισμούς του, οι οποίοι μόνο να χαρατσώνουν ξέρουν. Την ίδια ώρα, Υπουργείο και περιφέρεια παίζουν ένα άθλιο παιχνίδι ευθυνών στις πλάτες των αγροτών και πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον.

Οι βιοπαλαιστές παραγωγοί βρίσκονται σε απόγνωση! Η μικρομεσαία αγροτιά στενάζει, προσπαθώντας να περισώσει ότι μπορεί από μια ελαιοκομική χρονιά που αφήνει την παραγωγή σχεδόν ολοκληρωτικά κατεστραμμένη, με ακέραια την ευθύνη κυβέρνησης – περιφέρειας.

Τα αιτήματα τους είναι δίκαια , έχουν να κάνουν με την επιβίωσή τους.

Δυναμώνουμε τον κοινό αγώνας εργατών – αγροτών και απαιτούμε άμεσα αποζημίωση από την κυβέρνηση. Δεν θα τους περάσει! Θα υπερασπιστούμε τον ιδρώτα μας, το βιός μας, τη ζωή μας!

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας!”

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε 16 σταθμούς σε όλη την Κρήτη συνεχίζονται οι απολυμάνσεις για την ευλογιά του προβάτου

16 απολυμαντικοί σταθμοί σε όλη την Κρήτη για την προστασία από την ευλογιά του προβάτου. Αλλαγή θέσης στον σταθμό Χανίων. Λειτουργία Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-14:00.

Χάρης Μαμουλάκης: «Προστασία μνημείου ή δώρο στα ιδιωτικά πάρκινγκ;»

Ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει το κλείσιμο 500 δωρεάν θέσεων στάθμευσης στα Βενετσιάνικα Τείχη, μιλώντας για «διοικητική παράνοια» και αντικρουόμενες αποφάσεις του κράτους.

Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών ΠΚ: Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις για την ακρίβεια και την εμπλοκή στον πόλεμο

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών ΠΚ καλεί σε κινητοποιήσεις στα Χανιά ενάντια στην ακρίβεια και την εμπλοκή στον πόλεμο. Συλλαλητήριο στις 17/3 και σύσκεψη στις 22/3.

Στα Χανιά τον Ιούλιο το Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

Στα Χανιά τον Ιούλιο του 2026 το Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών. Συνάντηση Αρναουτάκη-Καστρινάκη στο Ηράκλειο για τις προετοιμασίες της διοργάνωσης.