21.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Οι οπαδοί της Ουκρανικής Ντινάμο Κιέβου στηρίζουν τους συλληφθέντες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με μήνυμα με πυραύλους!

Ημερομηνία:

Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους συλληφθέντες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ζητώντας την απελευθέρωσή τους μέσω… πυραύλων.

Στους 104 είναι οι φυλακισμένοι χούλιγκανς αυτή τη στιγμή για την αιματηρή επίθεση στη ΝέαΦιλαδέλφεια, στην οποία έχασε τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής. Εξ αυτών οι 97 είναι οι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τη στήριξη τους στους συλληφθέντες εξέφρασε οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου, καθώς οι ultras των δυο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, έχοντας κοινές ακροδεξιές πολιτικές πεποιθήσεις.

Σε ανάρτηση σε οπαδική ιστοσελίδα της Τσεχίας στο Twitter, οι οπαδοί των Ουκρανών έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης προς εκείνους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γράφοντας πάνω σε… πύραυλο: «Ελευθερία στους BBB (Bad Blue Boys). Οι ΒΒΒ είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης».

Θυμίζουμε πως οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου αναμένεται να βρεθούν σύντομα στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη για τον Γ’ προκριματικό γύρο του ConferenceLeague, το οποίο έχει χαρακτηρίσει επίσης υψηλού κινδύνου η UEFA.

lawandorder

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ