Απόφαση Δ.Σ. Δήμου Χανίων
Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για το θέμα του τι θα γίνει αναφορικά με τις περιοχές: «Άγιοι Απόστολοι – πισίνα πρώην ΞΕΝΙΑ – Τάφοι Βενιζέλων».
Η συνεδρίαση που ήταν κατεπείγουσα λόγω της επικείμενης συνάντησης του κ. Δημάρχου με την ΕΤΑ, σήμερα Πέμπτη κατέληξε πως ο κ. Σκουλάκης θα ζητήσει να περάσουν στην κυριότητα του Δήμου Χανίων και όχι της Περιφέρειας οι περιοχές.
Επίσης, θα τεθεί το ζήτημα γιατί για τους Άγιους Απόστολους αναφέρεται τμήμα της περιοχής 456 στρεμμάτων και θα ζητηθεί να περάσει ολόκληρη η περιοχή των Αγίων Αποστόλων στην κυριότητα του Δήμου Χανίων.
Τέλος, κι επειδή υπάρχουν ιδιώτες που διεκδικούν τμήματα της περιοχής των Αγίων Αποστόλων τονίσθηκε πως ο Δήμος Χανίων θα υπερασπιστεί την περιοχή ενάντια σε όσους έχουν διεκδικήσεις.