21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Οι πλούσιοι που χρωστούν 200 εκατομμύρια στη ΔΕΗ

Ημερομηνία:

Την ίδια στιγμή που μικροοφειλέτες της ΔΕΗ ρυθμίζουν τα χρέη τους προκειμένου να μην γίνει διακοπή της παροχής στα νοικοκυριά τους, ανενόχλητοι χρωστούν εκατομμύρια στον οργανισμό πλούσιοι επιχειρηματίες με κερδοφόρες επιχειρήσεις και πολυτελείς μεζονέτες.

Στο στόχαστρο της ΔΕΗ μπαίνουν τώρα οι 20.000 «μπαταχτσήδες που δεν πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος». Όπως αναφέρει, οι 20.000 έχουν αφήσει «φέσι» ύψους 200 εκατ. ευρώ και η εταιρεία τους  αναζητά για να εισπράξει τα ποσά. Σε αντίθεση με τους συγκεκριμένους πλούσιους και μεγαλοφειλέτες, ένα εκατομμύριο χαμηλόμισθα νοικοκυριά και μικροί καταστηματάρχες είναι αυτοί που χρωστούν μικροποσά στη ΔΕΗ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, σύμφωνα με την εφημερίδα: πολυτελές εστιατόριο στο Σύνταγμα που έκλεβε ρεύμα από την κολόνα και χρέωσε την ΔΕΗ με 150

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...