14.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Οι Ποδηλάτρεις πραγματοποιούν τη “συνέλευση της δεκαετίας”

Ημερομηνία:

Οι Ποδηλάτρεις διοργανώνουν τη “συνέλευση της δεκατίας”. Στο παρακάτω κείμενο εξηγούν ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν και τι αποφάσεις θα κληθεί να πάρει:

Οι ΠοδηΛάτρεις στο κλείσιμο των δέκα ετών δράσεων αισθανόμαστε την ανάγκη να συζητήσουμε εκ νέου για την πορεία και τις προσδοκίες της συλλογικότητάς μας.

Όσες και όσοι:

  • είναι ή αισθάνονται ποδηλάτες και ποδηλάτισσες ή
  • έχουν συμμετάσχει σε διεκδικητικές πορείες με ποδήλατα ή σε κάποια δράση για ελεύθερους χώρους ή για πεζούς ή
  • έχουν αγκαλιάσει το φεγγάρι στη ρόδα ή
  • έχουν συμμετάσχει σε ποδηλατική εκδρομή ή
  • συμφωνούν ότι πεζοί και ποδηλάτες δεν είναι, κατ΄ ανάγκη,  ακροβάτες
  • Όσες και όσοι έχουν προτάσεις, ιδέες ή κάποιο όραμα σε σχέση με
    • το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας,
    • το κυκλοφοριακό σε σχέση με τους πεζούς και την βιώσιμη κινητικότητα ή /και
    • τους ελεύθερους χώρους στα Χανιά

προσκαλούνται να συμμετάσχουν (με την καλή τους διάθεση, την υπομονή τους και τις προτάσεις τους) στην στον Ιστιοπλοϊκό Ομίλο Χανίων (Νεώριο Μόρο), Δευτέρα 9/2/15,  Ενετικό Λιμάνι 7μμ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...