20.8 C
Chania
Tuesday, September 17, 2024

Οι πρώτες δηλώσεις Πολάκη μετά την πτώση Κασσελάκη: Καθαρό αποτέλεσμα στην ΚΕ – Παρών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, είτε βγω πρόεδρος είτε όχι, θα συνεχίζω να είμαι ΣΥΡΙΖΑ», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Παύλος Πολάκης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 163 ψήφους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί φίλους και μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να τον στηρίξουν στο βήμα και στο όραμα που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με ένα καθαρό αποτέλεσμα στην Κεντρική Επιτροπή, ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί τις διαδικασίες εκλογής ενός νέου αρχηγού καθώς υπερψηφίστηκε η μομφή κατά του Στέφανου Κασσελάκη», ανέφερε αρχικά.

Τρεις κάλπες στήθηκαν για να ψηφίσουν τα 295 μέλη της ΚΕ που ξεκίνησαν να προσέρχονται λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής ενώ σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, προκειμένου να επιτευχθεί η μομφή χρειάζονται 148 ψήφοι. Ο Παύλος Πολάκης πάντως δηλώνει «διαθεσιμότητα για την επόμενη ημέρα».

«Εγώ δήλωσα διαθεσιμότητα για την επόμενη ημέρα και εξέφρασα ένα συνολικό προγραμματικό πλαίσιο που μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα μιας πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, το οποίο στοχεύει στο να ρίξουμε την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Καλώ μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να με στηρίξουν και να προχωρήσουμε ενωτικά στις διαδικασίες της νέα εκλογής, να καταλήξουμε στο πρόγραμμα και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο». Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε : «αν το θέλει, γιατί όχι».

Καταλήγοντας, ανέφερε πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα συνεχίσει να είναι ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίζει το κόμμα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο «επίδοξος δολοφόνος» του Τραμπ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ εμφανίζεται ο...

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο STAVROS BLUE MOON | Φωτός

Η εκδήλωση "STAVROS BLUE MOON", που διοργανώθηκε από τον...

Υπερ-αδειοδότηση, υπερ-ανάπτυξη και πρωταθλητισμός στην εγκατάσταση έργων ΑΠΕ!

Της Βάννας Σφακιανάκη O Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ)...

Κρήτη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη με λάφυρο χιλιάδες ευρώ

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξιχνιάστηκε...