19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Οι πρώτες των πρώτων στις Πανελλαδικές!

Ημερομηνία:

Σάρωσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Σάρωσε με 18965 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2014 η Ευαγγελία Διαλυνά  η οποία φοιτούσε στο 1ο ΓΕΛ και μπήκε 1η στην Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η επιτυχία της, όπως περιγράφει η ίδια, οφείλεται στο συστηματικό διάβασμα ενώ εκφράζει την επιθυμία της να παραμείνει στην Ελλάδα για να εργαστεί μετα την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Αναμφίβολα  τα 18965 μόρια και η πρωτιά στην Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης  οφείλεται στο μεθοδικό και συστηματικό διάβασμα κατά τη διάρκεια όλων των σχολικών μου χρόνων και φυσικά στην βοήθεια της οικογένειάς μου, των φίλων μου  και των καθηγητών μου  για την πολύτιμη στήριξη και την διδακτική αρτιότητα που όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης συνέβαλαν στα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου μου  γι αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ που ήταν πάντα δίπλα μου. Ελπίζω στο μέλλον να μη χρειαστεί να αναζητήσω δουλειά στο εξωτερικό.“, αναφέρει η νεαρή φοιτήτρια.

Tεράστια επιτυχία σημείωσε όμως και η Νεφέλη Αγγελοπούλου, με καταγωγή από την Κρήτη, η οποία συγκέντρωσε 19.870 μόρια!

Η 18χρονη, η οποία φοιτούσε στο 7ο Λύκειο Αθηνών , κατάφερε όχι μόνο να περάσει στη σχολή της επιλογής της, αλλά να είναι και η πρώτη των πρώτων.

Πάντως, έκπληξη προκάλεσε σε όλους η επιλογή της σχολής που δήλωσε, μιας και ενώ όλοι περιμέναν ότι θα δήλωνε την Νομική σχολή Αθηνών, η Νεφέλη από τον Σεπτέμβριο θα είναι φοιτήτρια στο τμήμα της Ψυχολογίας.

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής η ίδια έσπευσε να πάει για διακοπές στα Κουφονήσια προκειμένου να ξεκουραστεί.

http://www.cretalive.gr/

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ