15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οι στοιχηματικές εταιρείες έπεσαν μέσα, οι δημοσκοπικές εταιρείες για μια ακόμα φορά απέτυχαν στις εκλογές για το ΚΙΝΑΛ

Ημερομηνία:

Αρνητική εντύπωση, για ακόμη μια φορά, έχει προκαλέσει η «αδυναμία» των δημοσκοπικών εταιρειών να πέσουν μέσα στις εκτιμήσεις τους για τη εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, στις μετρήσεις τους πριν τις εκλογές, ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανιζόταν ως απόλυτο φαβορί με ζευγάρι του στον δεύτερο γύρο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Παράλληλα, οι εταιρείες εκτιμούσαν μάλιστα ότι η μεγάλη συμμετοχή θα ευνοούσε τον Ανδρέα Λοβέρδο, πράγμα που διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Πιο αναλυτικά, προβάδισμα του Ανδρέα Λοβέρδου στη μάχη για την ηγεσία του Κινήματος έδινε η Metron Analysis στις 14/11 για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής.

Η δημοσκόπηση της Marc για το protothema, στις 22/11, έδειχνε ότι η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν το φαβορί να περάσει στον β’ γύρο.

Η Pulse, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, στις 26/11, έβγαζε ψηλά τον Ανδρέα Λοβέρδο με προβάδισμα στο σύνολο των ψηφοφόρων.

Τέλος, προηγήθηκαν και άλλες δημοσκοπήσεις, νωρίτερα, όπου και πάλι εμφάνιζαν τον Ανδρέα Λοβέρδο φαβορί (GPO 6/11/2021, Opinion Poll 9/11/2021, Interview 17/11/2021).

Αντίθετα τα προγνωστικά που έδιναν οι στοιχηματικές εταιρείες έπεσαν απόλυτα μέσα, αφού έδιναν ως ακλόνητο φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη και στην δεύτερη θέση τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...