27.8 C
Chania
Friday, June 28, 2024

Οι συνταξιούχοι στους δρόμους – Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Στις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα θα γίνει μεγάλη πανσυνταξιουχική παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην Κρήτη έχει προγραμματιστεί παγκρήτια συγκέντρωση την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Τα Χανιά προτωπόρα όπως πάντα στον αγώνα, θα δώσουν κι αυτή τη φορά το αγωνιστικό τους παρόν στη συγκέντρωση για να διαμαρτυρηθούν και να υψώσουν όλοι μαζί, ενωμένοι, φωνή απόγνωσης ενάντια στα συνεχιζόμενα σκληρά μέτρα εξόντωσης σε βάρος τους.

Συνάδελφοι, αναγκαζόμαστε για ακόμη μία φορά να κατέβουμε στους δρόμους, γιατί δεν αντέχουμε άλλο, ύστερα από τις απανωτές περικοπές στις συντάξεις, την κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων μας, την άγρια φορολογία, τα δυσβάσταχτα χαράτσια, την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, την εμπορευματοποίηση της υγείας και την κατάργηση κάθε έννοιας Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όλα αυτά μας έχουν οδηγήσει στην απελπισία και μας καταδικάζουν σε αργό θάνατο.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεσηκωθούμε όλοι μας, γιατί η κυβέρνηση παρόλες τις διαμαρτυρίες μας, συνεχίζει την άγρια και ανελέητη επίθεση εναντίον μας. Εμπρός όλοι μαζί στο δρόμο του αγώνα.

Η Ένωσή μας θα διαθέσει λεωφορείο για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην Παγκρήτια Συγκέντρωση στο Ρέθυμνο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο μας, στοά Βαρδινογιάννη, 1ος όροφος και στο τηλέφ. 28210 44054.

Αναχώρηση την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 το πρωί από την πλατεία Κοτζάμπαση.

Απαιτούμε:

–          Καμία περικοπή σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

–          Άμεση επαναφορά των δώρων και του επιδόματος αδείας

–          Επαναφορά του ΕΚΑΣ σε όσους είναι κάτω των 65 ετών

–          Επαναφορά των προγραμμάτων των λουτροθεραπειών και κοινωνικού τουρισμού.

–          Δημόσια δωρεάν υγεία & ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ