18.8 C
Chania
Wednesday, October 2, 2024

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ υψώνουν κραυγή απόγνωσης για τη διάλυση του νοσοκομείου

Ημερομηνία:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Χανίων συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων του νοσοκομείου και συμμετείχε στην κινητοποίηση και στην παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στις 1 Ιουλίου σχετικά με την διάλυση του νοσοκομείου, την υποβάθμιση της υγείας και την ταλαιπωρία των Χανιωτών που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Είναι τραγική η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τις ελλείψεις γιατρών, προσωπικού, την υπολειτουργία των μονάδων και κυρίως με το τόσο σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, η οποία υπολειτουργεί και αναγκάζονται να διακομίζονται τα νεογνά στο Ηράκλειο και να υφίστανται όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Οι απόμαχοι της δουλειάς είναι πάντα κοντά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και ενώνουν κι αυτοί τη φωνή τους μ’ αυτούς και υψώνουν κραυγή διαμαρτυρίας και απόγνωσης και ζητούν;

Να γίνουν άμεσα προσλήψεις προσωπικού στο νοσοκομείο.

Να λειτουργήσει η μονάδα νεογνών.

Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.

Για την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Χανίων

Ο πρόεδρος: Ηρ. Αναγνωστόπουλος
Ο γεν. γραμματέας: Μιχ. Ψαράκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5άστερο ξενοδοχείο στα Σφακιά με 28 πισίνες – 5άστερο και στην Τριόπετρα

Πέντε 5άστερα ξενοδοχεία θα κατασκευαστούν στα Χανιά, το Ρέθυμνο,...