15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων του Ποταμιού αγωνίστηκαν για την εκλογή Θεοδωράκη

Ημερομηνία:

Μετά και το θέμα που είχε δημιουργηθεί με αντιδράσεις που είχαν εκφραστεί για την επιλογή του Σταύρου Θεοδωράκη τελικά να κρατήσει την έδρα στα Χανιά σε κοινή ανακοίνωση προέβησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού στα Χανιά στο οποίο αφού ευχαριστούν τους πολίτες που τους ψήφισαν τονίζουν ότι η προσπάθειά τους δικαιώθηκε με την εκλογή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές με το Ποτάμι Ν. Χανίων, η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων και οι Εθελοντές Χανίων, ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες του Νομού Χανίων, για τους 10.958 ψήφους εμπιστοσύνης. Η προσπάθεια μας ήταν κοινή και δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της εκλογής του Σταύρου Θεοδωράκη, ως Βουλευτή για το Ποτάμι στο Νομό Χανίων.

Οι συνυποψήφιοι Βουλευτές στηρίζουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη για την επιλογή της έδρας των Χανίων και θεωρούμε ότι μας τιμά όλους αυτή η απόφαση του.

Δεσμευόμαστε να είμαστε παρόντες σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και να στηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια για «να τα Αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη Χώρα».

Το Ποτάμι

Υποψήφιοι Βουλευτές

Μανουσάκη Δάφνη
Μαρακάκης Γιώργος
Νικολούδης Μανώλης
Σηφοδασκαλάκης Μάνος
Φτυλιτάκη Νίκη

Η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων & οι Εθελοντές Χανίων.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση εξεδόθη μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας μας για την ασυνέπεια λόγων και έργων του Σταύρου Θεοδωράκη όσον αφορά την έδρα στο νομό Χανίων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...