25.8 C
Chania
Friday, June 21, 2024

Οι 11 σταθμοί του Road trip Μητσοτάκη στη «γαλάζια» Κρήτη – Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης στα Χανιά

Ημερομηνία:

Με διήμερο road trip σε τέσσερις νομούς, οι οποίοι αποτέλεσαν (και) προσωπικό εκλογικό στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιλέγει ο ίδιος να ανοίξει τον νέο κύκλο των προεκλογικών περιοδειών του. Με τελικό ορίζοντα την 25η Ιουνίου, ο Μητσοτάκης θέτει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, στην αφετηρία του αγώνα.

Μόνο που αυτή τη φορά ο αρχηγός της ΝΔ θα επισκεφθεί το νησί παντού, από τη Σητεία μέχρι και το Θέρισο, με στόχο να στείλει μήνυμα για γαλάζια αυτοδυναμία. Η Κρήτη για πρώτη φορά στις 21 Μαΐου πέρασε στην εκλογική επιρροή της ΝΔ, καθώς η παράταξη αναδείχθηκε πρώτη και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, ενώ σε δύο (στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι) αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη το ΠΑΣΟΚ, γκρεμίζοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να πάμε ακόμη καλύτερα»

«Θα διατρέξω όλη την Κρήτη, θα πάω σε πόλεις και σε χωριά. Είναι μια ευκαιρία για εμένα να ευχαριστήσω και τους συντοπίτες μου, διότι, πράγματι αυτό που έγινε στην Κρήτη μου έδωσε πολύ μεγάλη – όχι μόνο πολιτική – αλλά και προσωπική ικανοποίηση» είπε στο Mega ο Μητσοτάκης. «Εμπιστεύτηκαν οι Κρητικοί και εμένα και είναι μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω να πάμε ακόμη καλύτερα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου» πρόσθεσε.

Η διαδρομή του Μητσοτάκη, έπειτα από την ανεπίσημη έναρξη της εκστρατείας χθες στον Δυτικό τομέα της Αθήνας ο οποίος επίσης άλλαξε «χέρια», περιλαμβάνει 11 σταθμούς. Με πρώτο το Λασίθι (Σητεία, Μακρύ Γιαλός, Ιεράπετρα, Άγιος Νικόλαος), το οποίο δεν είχε επισκεφθεί ο Μητσοτάκης στην προηγούμενη περίοδο.

Απόψε η κεντρική ομιλία θα δοθεί στην πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. Αύριο θα βρεθεί σε Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Πιο αναλυτικά στις 09.45 θα βρεθεί στο Πέραμα Μυλοποτάμου, στις 11.15 στς Βρύσες Αποκορώνου, στις 12.15 στον Πλατανιά, στις 13.00 στην πλατεία Τζανακάκη στο Καστέλι Κισσάμου, ενώ στις 18.45 θα βρεθεί στο Θέρισο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολάκης: Αιχμηρό σχόλιο κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία για τους τραπεζίτες – «Της διαπλοκής το κάγκελο!»

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην τροπολογία της...

Ντόναλντ Σάδερλαντ: Ο αγαπημένος αντιήρωας πέθανε σε ηλικία 88 ετών

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, ο αγαπητικός της έβδομης τέχνης και της αντικουλτούρας, ο...

Μύκονος: Αστυνομικίνα με αδυναμία στη χλιδάτη ζωή φορούσε αλυσίδα που έκλεψε από κρατούμενη μετανάστρια

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η υπόθεση με γυναίκα αστυνομικό στη Μύκονο που...