23.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ “Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός” στον Πλατανιά

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ “Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός” που διοργάνωσαν ο Δήμος Πλατανιά και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου στο Εκθεσιακό Κέντρο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ”.
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν 40 εκθέτες από όλη την Ελλάδα, με παραδοσιακά προϊόντα και χειροποίητα είδη λαϊκής τέχνης, ενώ πλαισιωνόταν κάθε βράδυ με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Για επτά ημέρες, οι επισκέπτες γνώρισαν τα εξαιρετικά προϊόντα της Κρήτης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι θεματικές βραδιές που ήταν αφιερωμένες στο μέλι και τα αρωματικά φυτά.

Τη δική του βεβαίως ξεχωριστή θέση είχε ο τουρισμός, τόσο με τη βράβευση των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στα Χανιά, όσο και με την εντυπωσιακή προσέλευση ξένων επισκεπτών.

Ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες και όλους όσους εργάστηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ιστορικές συναντήσεις 2024” στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία...

Κρήτη: Η υπερβολική ταχύτητα, η Νο1 παράβαση του ΚΟΚ στο νησί

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη...