20.8 C
Chania
Wednesday, April 17, 2024

Ολοκληρώνεται η πρώτη μεγάλη παρέμβαση ασφαλτόστρωσης στα Μεγάλα Χωράφια

Ημερομηνία:

Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό δημοτικό οδικό δίκτυο,συνολικού μήκους άνω των 60 χλμ..

Οι εργασίες που ξεκίνησαν τον Μάιο του 2022, έχουν ολοκληρωθεί στη Δ.Ε. Ακρωτηρίου και στις τοπικές ενότητες τηςΔ.Ε. Κεραμιών,ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονταιοι ασφαλτοστρώσεις και στα Μεγάλα Χωράφια της Δ.Ε. Σούδας.

Συγκεκριμένα, στα Μεγάλα Χωράφια βρέθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για θέματα Δ.Ε. Σούδας Μιχάλης Τσουπάκης, όπου συνοδεία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Παναγιώτη Μαρινάκη, επιθεώρησαν την πορεία του έργου.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσουπάκης, «η συγκεκριμένη παρέμβαση ασφαλτόστρωσης στα Μεγάλα Χωράφια, είναι ουσιαστικά η πρώτη και η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί από τη συνένωση των Δήμων και έπειτα, ήτοι για διάστημα περισσότερο από μια δεκαετία, καθώς ασφαλτοστρώνονται περισσότερα από 4 χιλιόμετρααγροτικού δημοτικού οδικού δικτύου».

Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Θερίσου και Ελ. Βενιζέλου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...