20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΟΛΤΕΕ: 24ωρη Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ–ΓΣΕΕ

Ημερομηνία:

Η ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η Χώρα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο σε καιρό ειρήνης. Στην αρχή, μας υποσχέθηκαν «νοικοκύρεμα». Μετά, μας πούλησαν Ελπίδα ότι οι θυσίες θα φέρουν αποτέλεσμα. Τώρα, μας λένε ότι κάνανε ΛΑΘΟΣ, αλλά η πορεία της Χώρας θα παραμείνει σταθερά προσηλωμένη προς το …ΓΚΡΕΜΟ !!

Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς της Τ.Ε.Ε. σε διαρκή αγώνα και συσπείρωση, με πλήρη συναίσθηση ότι η Σωτηρία είναι Συλλογική Υπόθεση. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ. Συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και διατρανώνουμε δυναμικά στις κατά τόπους Απεργιακές Συγκεντρώσεις την αντίθεσή μας στις ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ μνημονιακές πολιτικές.

  • ΟΧΙ στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, στην κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Ασφάλισης, την Εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας.
  • ΟΧΙ στην κατάργηση του Δημόσιου, Δωρεάν, Κοινωφελούς χαρακτήρα της Εκπαίδευσης, στις Περικοπές στην Παιδεία, στις Καταργήσεις – Συγχωνεύσεις – Συμπτύξεις.
  • ΟΧΙ στη Διαθεσιμότητα και τις Απολύσεις, στις Υποχρεωτικές Μετατάξεις και Μεταθέσεις, στην κατάλυση των Εργασιακών Σχέσεων, στην αύξηση του Ωραρίου Διδασκαλίας, στη Χειραγώγηση με όπλο την Αξιολόγηση, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των αντιδημοκρατικών άρθρων των Ν.3528/07 (Κώδικας-Δ.Υ.), Ν.4024/11 (Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο), Ν.4057/12 (Πειθαρχικό Δίκαιο Δ.Υ.) και Ν.4093/12 (Αργία-Διαθεσιμότητα).
  • ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, στην καταπάτηση των δικαιωμάτων του Ν.1264/82, στις πειθαρχικές διώξεις, στην επιστράτευση – επίταξη και καταστολή του αναφαίρετου και συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στην απεργία.
  • ΟΧΙ στη φορολογική επιδρομή κατά του Εργαζόμενου και στην οικονομική εξαθλίωση – φτωχοποίησή του. Άμεση διόρθωση του ομολογημένου «ΛΑΘΟΥΣ».

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΡΕΙΠΙΑ.

 Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...