21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ομοφοβικός οχετός Μπέου κατά Κασσελάκη – Κανάλια διέκοψαν τις δηλώσεις του

Ημερομηνία:

Σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου, που τον ψήφισαν, και κατηγόρησε γιατρούς και δικηγόρους για τα δεινά της χώρας, ο Αχχιλέας Μπέος επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Εγώ δεν έχω κάποιο πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα», είπε.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας πως αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του κ. Κασσελάκη, στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια, «επειδή δεν ξέρει πως να φερθεί στα κορίτσια». «Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Κάποια από τα κανάλια που μετέδιδαν ζωντανά τις δηλώσεις του διέκοψαν τη σύνδεση.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...