24.8 C
Chania
Wednesday, May 22, 2024

Ομπάμα: Έχουμε καταγράψει UFO – Το αινιγματικό video

Ημερομηνία:

Ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, για να μιλήσει μεταξύ άλλων και για το αν υπάρχει εξωγήινη ζωή και κατά πόσο ο σύγχρονος άνθρωπος έχει έρθει σε επαφή μαζί της.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς για την ύπαρξη UFO, αλλά ανέτρεψε πλήρως μύθους που έχει γεννήσει το σινεμά και η τηλεόραση γύρω από αυτά.

“Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι έχουμε καταγράψει ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία δεν γνωρίζουμε επαρκώς τι ακριβώς είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πως κινούνται, τις τροχιές τους στον ουρανό. Μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν μέχρι σήμερα άνθρωποι που λαμβάνουν σοβαρά υπ’όψιν αυτά τα φαινόμενα και προσπαθούν να βρουν μια λογική εξήγηση γι΄αυτά” είπε ο Μπαράκ Ομπάμα. Πρόσθεσε: “Όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό που ρώτησα πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου, από τις πρώτες μου μέρες στο γραφείο ήταν αν έχουμε κάποιο εργαστήριο που μελετάμε εξωγήινους και η απάντηση των συνεργατών μου ήταν αρνητικη”.

Η ερώτηση προς τον Ομπάμα έγινε με αφορμή τις μαρτυρίες πρώην αξιωματικού της αμερικάνικης αεροπορίας, πως κατά τις πτήσεις που έκανε στην ακτή της Βιρτζίνiα το δίαστημα 2015-2017, εκείνος και η διμοιρία του παρατηρούσαν σε καθημερινή βάση σφαιρικά σκάφη που δεν υπάκουαν σε αναγνώριση ή κάποιο οποιοδήποτε ανθρώπινο σήμα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι ορτανσίες μου

Όμορφες, τόσο όμορφες και αγαπημένες! Λευκές, ροζ, μωβ, κόκκινες,...

Ο Πέτρος Παππάς έπεσε έξω… 27 δισ. στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Διορθωτική δήλωση έστειλε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του...

Χανιά: Μεγάλη άσκηση ευρείας κλίμακας στο Ναύσταθμο Κρήτης

Άσκηση ευρείας κλίμακας για την αντιμετώπιση καταστάσεων Μείζονος Ατυχήματος...

Χανιά: «Της φύσης περπατήματα» – Διαδρομή πεζοπορίας και παρατήρησης στο αστρομονοπάτι στα Κεραμειά

Έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχή διοργάνωση του 2ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού...