25.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Ουρές έξω από τα καταστήματα των τραπεζών λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Καλά και αναγκαία τα μέτρα για την προφύλαξή μας από τον κορωνοϊό όμως καλό είναι να τα σκέπτονται μερικές φορές και λίγο πιο καλά οι υπεύθυνοι.

Ας πούμε, το μέτρο με τον περιορισμό ανθρώπων που μπορούν να εισέλθουν σε ένα κατάστημα είναι πολύ λογικό. Όμως δεν υπήρχε πρόβλεψη για το τι γίνεται όταν αυτοί που πρέπει να μείνουν από έξω είναι πολλοί.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό που γίνεται έξω από πολλά καταστήματα τραπεζών.

Άνθρωποι συνωστίζονται κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού, χωρίς καμία προφύλαξη, κάποιο στέγαστρο ή κάποια σκιά ενώ εντός των καταστημάτων έχει δροσιά και air condition και ελάχιστους ανθρώπους.

Άραγε, με ποιον τρόπο προφυλάσσεται η δημόσια υγεία; Με το να μεταφέρεις τον συνωστισμό που θα υπήρχε εντός του προστατευόμενου κτιρίου έξω στον ήλιο;

Και ας πούμε, ότι με τον ήλιο βάζεις ένα αντηλιακό και… κάνει και ηλιοθεραπεία (αν δεν πάθεις ηλίαση). Όταν όμως έρθει το φθινόπωρο και πιάσουν οι βροχές, τι θα κάνουν; Θα αφήνουν τους άνθρωπους έξω στη βροχή να βρέχονται;

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΗΠΑ: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη θεωρείται απειλή για τις προεδρικές εκλογές – «Πρόβλημα του σήμερα, όχι του μέλλοντος»

Του Χρήστου Καλουντζόγλου Η απειλή που προέρχεται από προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης είναι...