20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ούτε τα προσχήματα ο Πορτοσάλτε: «Αυτοδυναμία στη ΝΔ από την πρώτη Κυριακή για να μη… χαλάμε χρόνο!»

Ημερομηνία:

Αν και σχολιάζει με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, δεν φημίζεται για την αντικειμενικότητά του, ούτε έκρυψε ποτέ τα «γαλάζια» του αισθήματα.

Ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα», ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του καθώς ως… γαλάζιος πολιτευτής κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ΝΔ και να της χαρίσουν την αυτοδυναμία από την πρώτη κιόλας Κυριακή, με το επιχείρημα μάλιστα ότι αλλιώς η κοινωνία μπαίνει σε περιπέτειες…

«Πρέπει και η κοινωνία να είναι σε ετοιμότητα. Αν δεν θέλει περιπέτειες η κοινωνία, γι’ αυτό λοιπόν (σ.σ. θα δώσει) από την πρώτη Κυριακή 35-36% στη ΝΔ, για να έρθει η αυτοδυναμία και να μην χαλάμε χρόνο για τα δεδομένα…» είπε επί λέξει ο Πορτοσάλτε.

Το… κάλεσμα, που θυμίζει πολιτική διαφήμιση, παρουσιάζει ενδιαφέρον και για έναν επιπλέον λόγο, καθώς ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ φαίνεται να αντιλαμβάνεται την εκλογική διαδικασία ως… χάσιμο χρόνου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...