19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε άσκηση στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Την άσκηση «Μέδουσα» που πραγματοποιείται στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης παρακολούθησαν σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου Αντιστράτηγος, Mahmoud Hegazy και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος, Βαγγέλης Αποστολάκης.

Παρακολούθησαν την εν λόγω άσκηση από την αιγυπτιακή φρεγάτα «ΤAHYA MISR» και την ελληνική φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ» στο πλαίσιο της κοινής ελληνοαιγυπτιακής αεροναυτικής άσκησης με την ελληνοαιγυπτιακή άσκηση «Μέδουσα» να διαρκεί μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

Στο συγκεκριμένο παίγνιο οι Αιγύπτιοι έχουν στείλει την καινούρια γαλλική φρεγάτα «ΤAHYA MISR», δύο πυραυλακάτους, μαχητικά αεροσκάφη F-16 και κομάντος οι οποίοι συνασκούνται με Έλληνες ΟΥΚάδες της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, ενώ ο ελληνικός στόλος συμμετέχει με το υποβρύχιο «Παπανικολής», τη φρεγάτα «Ναβαρίνον», μία πυραυλάκατο και αριθμό μαχητικών αεροσκαφών που επιχειρούν από την Κρήτη όπου έχουν επίσης μετασταθμεύσει και τα αιγυπτιακά F-16.

Μάλιστα, από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, Lieutenant General Mahmoud Hegazy, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑΑρχηγός ΓΕΕΘΑ

paraskhnio.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...