15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Ο Αλέφαντος ερωτεύτηκε τον Τσίπρα: Ο Θεός μας τον έφερε. Είναι ο Μέσι της πολιτικής – Τι είπε για ΛΑ.Ε.

Ημερομηνία:

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Και δηλώνει θαυμαστής του Τσίπρα. Με ποιον συγκρίνει τον Μεϊμαράκη, αν θεωρήσουμε ότι ο πρωθυπουργός, είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του, κάτι σαν τον Μέσι και τον Ρονάλντο (Vid)

Ο Νίκος Αλέφαντος πήρε θέση και σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε και πάλι στη θέση του πρωθυπουργού, τον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή τη φορά δεν δίστασε να κρύψει και την πολιτική του προτίμηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας “πολιτικός γίγαντας”, κάτι σαν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ευχαριστεί “τον Θεό που μας τον έφερε”.

Όσο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον παρομοίασε με τον “Λαγό του Παναθηναϊκού”.

Για τη ΝΔ σχολίασε: “Βάλτε νέα παιδιά, φρέσκα πρόσωπα. Με τον Μεϊμαράκη θα πάτε; Που κλείνει τα μάτια όταν γελάει; Έχετε τρελαθεί;”.

Φυσικά, είχε ένα σχόλιο και για τη ΛΑ.Ε.:

“Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά.

Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει”.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2-q54agZ3qk”]

news247.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ