21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Ο Αυγενάκης είπε τους Χανιώτες “κομπλεξικούς” και μετά τους έβγαλε και ψεύτες – Καλογερής: Ναρκοθετεί την προσπάθειά μας για την ενότητα στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Όλα τα είχαμε στα Χανιά, οι προσβολές του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μας έλειπαν.

Φαίνεται ότι οι αρχές του τόπου δεν περιέλαβαν με υποκλίσεις τον Υφυπουργό αφού η έλλειψη υποδομών στο νομό είναι τεράστιες και αυτός αντί να κοιτάξει να κάνει ότι μπορεί ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση πύγες στο Ηράκλειο και χαρακτήρισε και τους Χανιώτες “κομπλεξικούς”.

Το χειρότερο; Αφου έκανε τη δήλωση δημόσια σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε και μια ανάρτηση που λέει ότι είναι ψέμματα ότι είπε κομπλεξικούς τους Χανιώτες;

Εμ να σε βρίζουν και να σε λένε κομπλεξικο, εμ μετά να σε βγάζουν και ψευτη!

Ειπε πιο συγκεκριμένα σε ραδιοφωνικό σταθμο του Ηρακλείου:

“Η αλήθεια είναι ότι διέκρινα και έναν κομπλεξισμό, αμάν γιατί κάνετε τόσα έργα στο Ηράκλειο και δεν κάνετε στα Χανιά, τους απάντησα γιατί στο Ηράκλειο πολύ απλά έχουν ενεργοποιηθεί και άνθρωποι του αθλητισμού, μηχανικοί που έχουν βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό, κλπ, κλπ …”

Μετά από όλα αυτά και στην προσπάθειά του να βελτιωσει την κατάσταση, ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τους Χανιώτες και …ψεύτες!

“Fake news ότι αποκάλεσα τους Χανιώτες “κομπλεξικούς”. Πλήρης διαστρέβλωση ρ/φ απάντησης για αδόκιμες συγκρίσεις αθλητικών έργων του νομού με άλλες περιοχές. Η ανυπαρξία προηγούμενης κυβέρνησης για αθλητικές υποδομές σε όλη τη χώρα δεν καλύπτεται με αντιπολιτευτικούς λαϊκισμούς…”

Ο κ. Αυγενάκης μετά και τις έντονες αντιδράσεις στον λογαριασμό του στο twitter, ανέρτησε νέο μήνυμα που αντί να απαντήσει επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ:

“Εμείς μιλήσαμε στοιχειοθετημένα για έργα & ποσά.Εσείς,παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ των social & της λάσπης,με τα τρολ σας παρέα,θα μας πείτε “ακομπλεξάριστα”τι κάνατε για αθλητικές υποδομές Χανίων όταν κυβερνήσατε; Δύσκολο ερώτημα,αλλά τα παλικάρια δεν φοβούνται”

 

"google ad"

Η δήλωση Αυγενάκη προκάλεσε αντιδράσεις και σε θεσμικό επίπεδο αφού ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής έσπευσε να την χαρακτηρίσει “ατυχή και προσβλητική”

Πιο αναλυτικά, είπε στο δελτίο ειδήσεων του Κρήτη TV:

«Τα Χανιά έχουν σοβαρό θέμα με τις αθλητικές υποδομές, παρότι είναι μια πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση τόσο στην κολύμβηση, όσο και στο στίβο, όπως φάνηκε και με τις επιτυχίες και τα μετάλλια των Χανιωτών της Εθνικής Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού αντί να δώσει λύσεις, έρχεται με μια ατυχής και προσβλητική δήλωση, για την οποία όπως μαθαίνω μέχρι τώρα, δεν έχει ζητήσει καν συγνώμη.

Αυτή η δήλωση μας προσβάλει και εμάς ως Περιφέρεια, ναρκοθετώντας την προσπάθειά μας για την ενότητα στην Κρήτη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...