24.3 C
Chania
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026

Ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας την… υποψηφιότητά του

Ημερομηνία:

Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την πληθώρα των υποψηφίων. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος δήλωσε χιουμοριστικά ότι θα βάλει και ο ίδιος υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος.

Έχουν ήδη κατατεθεί 7 υποψηφιότητες για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ (στο βίντεο λέει λανθασμένα 8), και ο Αχιλλέας Μπέος το… διασκεδάζει.

Μάλιστα… προτρέπει και άλλους να κάνουν το ίδιο για να μαζευτούν πολλοί και να «βρούμε προκοπή». Στο βίντεο μάλιστα αναφέρει πρώτα το όνομα του ΚΙΝΑΛ και μετά του ΠΑΣΟΚ.

«Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα όπως θέσω τον εαυτό μου στη κρίση σας, στις ερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του… ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ, ώστε να τραβήξει μπροστά, ενιαίο και δυνατό» λέει αρχικά και μετά συνεχίζει το τρολάρισμα.

«Πόσοι είμαστε, 8; Και ένας εγώ εννιά. Ας μπουν καμιά δεκαριά ακόμη, μόνο έτσι θα βρούμε προκοπή».

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Έχω ή δεν έχω πρόβατα, το ίδιο πράγμα”: Καταγγελίες για μηδενισμό δικαιωμάτων και επιδοτήσεων σε κτηνοτρόφους στην Κρήτη!

Σε κλίμα έντονης ανησυχίας βρίσκονται κτηνοτρόφοι και αγρότες στην Κρήτη, καθώς τα προβλήματα...

Ηράκλειο: «Μπλόκο» των κατοίκων στη δομή στις αποθήκες Σκουλούδη

Έντονες αντιδράσεις  έχουν ξεσπάσει από τους κατοίκους της ευρύτερης...

Μεταλλαγμένα στην ΕΕ: Σφοδρές αντιδράσεις για το νέο πλαίσιο και τους κινδύνους – Πώς ψήφισαν οι ευρωβουλευτές

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η καθοριστική ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τον...