24.8 C
Chania
Friday, July 5, 2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει νέο παγκρήτιο τηλεοπτικό κανάλι μέσω της συχνότητας του ΚΥΔΩΝ;

Ημερομηνία:

Οι μέρες, πολιτικά είναι ενδιαφέρουσες, οι εκλογές πιθανότατα θα δημιουργήσουν νέο πολιτικό σκηνικό και όλοι… ψάχνονται για την επόμενη μέρα, προφανώς αναζητώντας θέση στο μετεκλογικό πεδίο!

Αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο είναι πως ο ισχυρός ( και Ηρακλειώτης στην καταγωγή ) άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, φαίνεται πως βλέπει ζεστά την παρουσία του στο δυναμικό τηλεοπτικό κοινό της Κρήτης και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες του πρώην τηλεοπτικού σταθμού ΚΥΔΩΝ, που μπορεί να έκλεισε αλλά διατηρεί το προνόμιο της συχνότητας !

Δεν ξέρω αν έχει σχέση με ό,τι ακούγεται στην «πιάτσα» για εμπλοκή του Mr. Ολυμπιακός και σε νεοπαγή ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, αλλά οι μιντιακές εβδομάδες που έρχονται το φθινόπωρο στην Κρήτη, υποψιάζομαι, πως θα φέρουν ανατροπή σε παγιωμένες καταστάσεις !

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Μεθυσμένος τουρίστας έκανε άνω-κάτω την πτήση

Άνω-κάτω έκανε χθες πτήση από Μάντσεστερ με προορισμό το...

Νεκρός 34χρονος σε ατύχημα στο σπίτι του στα Χανιά

Τραγικό τέλος βρήκε χθες το απόγευμα ένας 34χρονος άντρας...

Μετράνε και τα ψιλά οι τουρίστες που έρχονται στην Κρήτη – Τι λένε οι φορείς της αγοράς

Παράπονα από εμπόρους, εστιάτορες και ταξιτδήδες της Κρήτης για...