16 C
Chania
Παρασκευή, 10 Απριλίου, 2026

Ο γιος του πρώην Σάχη, Ρεζά Παχλαβί, έκανε unfollow τους Τραμπ και Νετανιάχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ημερομηνία:

Ο Ρεζά Παχλαβί, γιος του τελευταίου Σάχη του Ιράν και εξέχουσα προσωπικότητα της αντιπολίτευσης, έκανε unfollow στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Meta, μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας με την Τεχεράνη, όπως ανέφερε το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) στο κανάλι του στο Telegram.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Σουλτάνος εξοργίστηκε και έκανε unfollow στους Τραμπ και Νετανιάχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε το μήνυμα του IRGC.

Ο Παχλαβί, ο οποίος εδώ και καιρό ζητά πολιτική αλλαγή στο Ιράν, προέτρεψε επίσης τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να πραγματοποιήσουν απεργίες. Τόνισε ότι οι διαδηλωτές χρειάζονται πλέον έναν συγκεκριμένο στόχο, καλώντας τους να αρχίσουν να προετοιμάζονται για να πάρουν τον έλεγχο κεντρικών συνοικιών σε διάφορες πόλεις.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισραήλ: Ενέκρινε τους περισσότερους οικισμούς εποίκων στην Δυτική Όχθη στην ιστορία του

Τους περισσότερους οικισμούς εποίκων στην Δυτική Όχθη στην ιστορία του ενέκρινε...

Πολάκης για την “αριστεία” Λαζαρίδη: Υπερθεμάτιζε για τις διαγραφες «αιωνιων φοιτητων», λέγοντας ψέμματα ότι έχει σπουδάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο!

Παύλος Πολάκης: Ο κ. Λαζαρίδης έχει μια τελευταία ευκαιρία να καθαρίσει. Κατατέθηκε Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων για τους τίτλους σπουδών του υφυπουργού.