28.3 C
Chania
Tuesday, June 25, 2024

Ο Γ. Πλακιωτάκης ξανα-υποσχέθηκε το μεταφορικό ισοδύναμο στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Τη δέσμευση για την ταχύτερη δυνατή ενεργοποίηση του μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου, ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Κρήτης συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία των τεσσάρων επιμελητηρίων της Κρήτης και των υπηρεσιών του Υπουργείου προκειμένου να ληφθούν όλες οι αναγκαίες νομοθετικές και κανονιστικές πρωτοβουλίες για την ταχύτερη δυνατή ενεργοποίηση του μέτρου.

«Η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδυνάμου συνδέεται με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων και είναι δεδομένη», ανέφερε ο υπουργός.

«Είχα μία πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Κρήτης, παρουσία και εκπροσώπου της Περιφέρειας Κρήτης. Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Κρήτη είναι στο επίκεντρο της Νησιωτικής Πολιτικής μας», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.

efsyn.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ