25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Ο Δήμος Καντάνου -Σελίνου Μπροστά στις εκλογές του Μαΐου

Ημερομηνία:

Παρακολουθούμε τις διεργασίες που γίνονται καθημερινά στο δήμο μας . Καινούργια σχήματα  γεννιούνται και πεθαίνουν την επόμενη μέρα τα παλιά σχήματα εμφανίζονται κουρασμένα και κάνουν προσπάθειες για να εμφανίσουν ένα νέο πρόσωπο .Όλα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες , στόχο έχουν να πείσουν ξανά , ότι με άλλο πρόσωπο μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του Δήμου και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης, αυτό που δεν έκαναν τα τελευταία χρόνια .Δηλώνουν ότι θα τα κάνουν σε εποχή τρόικας και κρίσης. Είναι γεγονός ότι η νέα δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να λειτουργήσει με διαφάνεια και να μπορέσει να μπει  ανάχωμα στην μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση που καταστρέφει τις ζωές μας . Η δημόσια πρόταση μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά μέχρι σήμερα με ανοικτά χαρτιά υπερασπιστήκαμε το δημόσιο συμφέρον .με προτάσεις και ενέργειες συγκεκριμένες Γνωρίζουμε την τοπική αυτοδιοίκηση και μπορούμε να οργανώσουμε την διοίκηση του Δήμου με μια διαφορά μαζί με Σας .

Είναι πεποίθηση πλέον όλων μας ότι η συμμετοχή η δράση και η παρουσία νέων προσώπων στα ψηφοδέλτια μας είναι απαραίτητη . Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον τόπο μας να ρημάζει και να παραμένουμε αδιάφοροι . ΟΙ νέοι άνθρωποι τα νέα πρόσωπα παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους . Το ψηφοδέλτιο μας στελεχώνεται με νέα άφθαρτα πρόσωπα με ανθρώπους καθαρούς που θέλουν να δουλέψουν για τον τόπο μας .

Οι υποψηφιότητες με επικεφαλής τούς παλιούς δημάρχους η με κάποια προσωπεία τους μας θυμίζουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για το πισωγύρισμα του Δήμου ..

 Οι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ είναι αναγκαίο να στηρίζονται στην εκτίμηση με ένα σχέδιο συγκεκριμένο και ο/η Δήμαρχος να μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα οδηγήσει τούς συνεργάτες τους στα γραφεία του ανακριτή για κακουργηματικές πράξεις και οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένες για να υλοποιούνται άμεσα , και να μη χάνεται η αξιοπιστία και η δεδηλωμένη από ΕΛΛΕΙΨΗ σεβασμού και ειλικρίνειας.  

Στόχος μας είναι να απόκτηση  ο Δήμος Καντάνου Σελίνου μια δημοτική αρχή που θα είναι συνεπής θα συζητά θα σχεδιάζει και θα υπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου με μπέσα και ειλικρίνεια .

Υποσχέσεις ψεύτικες δεν ταιριάζουν σε Μας .

Μιλάμε με όλους για να πείσουμε τούς ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ τούς ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ότι δεν μπορούν να κάθονται με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουν την καταστροφή .

Τα χρόνια που περάσαν σαν δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί σύμβουλοι  βρεθήκαμε κοντά σας και υπερασπιστήκαμε με κάθε τρόπο την καθημερινότητα σας .

Καταθέσαμε βιώσιμες προτάσεις για τους βιολογικούς ΣΟΥΓΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΧΏΡΑς για το Μουσείο στην ΚΑΝΤΑΝΟ για την ανάδειξη των ιστορικών πόλεων του Ανατολικού Σελίνου .για τον καθαρισμών των δημοτικών δρόμων που είναι όλοι  ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ .

Ασκήσαμε κριτική για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής να ασχοληθεί ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ για την καθημερινότητα μας Έχασε τις γαλάζιες σημαίες από ανευθυνότητα και αδιαφορία

Ουδέποτε ενδιαφέρθηκε η δημοτική αρχή για την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των τοπικών συμβουλίων αντίθετα φρόντισε να τα διαλύσει ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι που είχαν την ευθύνη παρ όλο που τα τοπικά συμβούλια εργαζόταν και έστελναν τα προβλήματα και τις προτάσεις τους , η δημοτική αρχή τους αγνοούσε κανονικά πχ στον ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του 2014 αρνήθηκε η Δημοτική Αρχή να συνεργαστεί με τα τοπικά συμβούλια θεωρώντας ότι είναι θεσμός ξεπερασμένος.

Έκλεισαν και υποβαθμίστηκαν δημόσιες υπηρεσίες χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίδραση τής δημοτικής αρχής .

Ο Δήμος χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα συνεργάζεται με τούς κατοίκους του δήμου Καντανου -Σελίνου Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είμαστε ΜΑΖΙ σας για να δουλέψουμε  ΜΑΖΙ για την πρόοδο του ΔΗΜΟΥ μας .

 Σας καλούμε δίπλα μας

 Σας καλούμε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο μας με την συμμετοχή σας  

  Στελλα Αλφιέρη
Δημοτική Σύμβουλος  Υποψήφια Δήμαρχος

 Νίκος Φιωτοδημητράκης
Δημοτικός Σύμβουλος Υποψήφιος Σύμβουλος .

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...