19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ο δημοσιογράφος Μάριος Διονέλλης υπεύθυνος τύπου για την Κρήτη για το ΜέΡΑ25

Ημερομηνία:

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου του Γιάνη Βαρουφάκη από την Κρήτη, με αφορμή τα 7 χρονια από το Δημοψήφισμα του 2015, ανακοινωσε τη λειτουργία και ειδικής ενημερωτικης ιστοσελίδας του Μέρα 25 για την Κρήτη mera25.gr/kriti

Στο συγκεκριμένο τμήμα της σελίδας του ΜέΡΑ25 δημοσιεύονται όλες οι δράσεις αλλα και τα δελτία τύπου του κόμματος που αφορούν την Κρήτη ενώ υπάρχουν και στοιχεία επικοινωνίας για τις οργανώσεις βάσεις ανά νομό.

Επίσης, ο γραμματέας του κόμματος ανακοίνωσε τη συνεργασία του κόμματος με τον γνωστό δημοσιογράφο Μάριο Διονέλλη ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος τύπου για την Κρήτη για το ΜέΡΑ25.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάριος Διονέλλης είναι ο παρουσιαστής της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής “ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ” η οποία προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 9 το πρωί και στα Χανιά μέσω της συχνότητας του KPHTH FM 101,5.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ